Vóór 18:00 besteld = Zaterdag ophalen
Toggle Nav

De boeren

 1. Fabor

  Onze melkveehouderij en ijsboerderij bevinden zich in Reusel aan de rand van de Kroonvensche heide. Sinds 2010 is de melkveehouderij gevestigd op deze bijzondere plek. Ongeveer 100 jaar geleden is het heidegebied ‘de Koppenaardsche heide’ ontgonnen is onze voorouders. In 1920 waren zij de eerste die hier neergestreken zijn om dit heidegebied verder te ontwikkelen en een boerenbedrijf op te bouwen. Inmiddels zijn wij de 4e generatie die hier, op de voormalige Koppenaardsche heide, de grond bewerken die door onze voorouders is ontgonnen.
  Sinds 2014 maken wij met succes op ambachtelijke wijze schepijs van onze eigen weidemelk. Op een steenworp afstand van onze ligboxenstal hebben wij een professionele ijsbereidingsruimte waar wij de verse melk pasteuriseren en verwerken tot vele smaken loei lekker schepijs. Een mooi en lekker streekproduct afkomstig uit een duurzame korte keten! 

  Bekijken »
 2. Mmmacaron

  Wij, moeder Marion en dochter Rowey (uit Bladel en Reusel) zijn gestart met het maken van ons favoriete, oorspronkelijk Franse koekje, onder de naam Mmmacaron.

  Met veel passie voor bakken van dit heerlijke koekje en het verder ontwikkelen van diverse smaken, zijn wij erg trots op ons bedrijfje.

   

  Door de leuke kleurtjes, natuurlijke smaken en zoveel mogelijk gebruik te maken van pure ingredienten, die we zelf bewerken en verwerken, krijg je een heerlijk krokant koekje dat chewy van binnen is.

  Bekijken »
 3. Biologische kaasboerderij de Hooiberg

  Familiebedrijf de Hooiberg bestaat uit een biologisch melkveebedrijf , een ambachtelijke kaasmakerij met zuivelbereiding, boerderijwinkel, camping, zorgboerderij en een voedselbank. 
  Het familiebedrijf wordt met veel liefde gedreven door drie gezinnen.Op de boerderij worden ongeveer 100 biologische fleckvieh melkkoeien gehouden. Van de eigen melk wordt een deel verwerkt tot echte Boerenkaas. Dit betekent dat de melk geen enkele (hitte)behandeling heeft ondergaan en dus rechtstreeks en supervers verwerkt wordt tot heerlijke kazen.

  Bekijken »
 4. Worstenbrood Hulsel

  Wij zijn Carla en Judith en we heten je van harte welkom bij Worstenbrood Hulsel!

  Iedere week maken we de lekkerste worstenbroodjes, naar eigen recept.

  Onze lekkere worstenbroodjes zijn inmiddels een begrip in De Kempen!

  Bekijken »
 5. Twinckeltje

  Jeroen en Anke maken in Bladel de lekkerste handgemaakte gerechten.
  Iedere week vers en naar eigen receptuur! (H)eerlijk genieten!

  Bekijken »
 6. Het Fruit

  Hèt Fruit is een familiebedrijf uit Bladel. Al ruim 20 jaar voorzien wij bedrijven en kinderdagverblijven in regio De Kempen van vers en regionaal bedrijfsfruit.

  Iedere week verzorgen wij een gevarieerde tas met groenten of fruit!

  Bekijken »
 7. Duis Scharrelfarm

  Op ons scharrelkippenbedrijf leggen de witte scharrelkippen overheerlijke kakelverse eieren!

  De kippen kunnen scharrelen in het strooisel en rusten op de zitstokken.

  De dames leggen de eieren in een legnest en krijgen uitgebalanseerd voer en vers water zodat ze lekker in hun (kippe)vel zitten.

  Bekijken »
 8. Curly's patisserie

  In 2020 is Carla Seegers in Hulsel gestart met Curly's patisserie. Versgemaakte taartjes en bombe's, het smaakt altijd naar meer!

  Bekijken »
 9. Van Raak Vleesvee

  Wij zijn een vleesvee boerderij in Hooge Mierde. Bij ons staat dierenwelzijn hoog in het vaandel. We voeren gras en mais van eigen bodem.

  Waardoor we een (h)eerlijk stukje rundvlees kunnen leveren. Ons varkensgehakt komt ook uit Hooge Mierde.

  Dat is eigenlijk ongekruid luxe gehakt omdat het hele varken wordt gebruikt voor het lekkere gehakt.

  Proef en beleef!o

   

   

  Bekijken »
 10. QarcZuivel

  Wij wonen en werken met drie generaties op een kleine melkveehouderij met 70 melkkoeien en een eigen zuivelverwerking. Onze familieboerderij ligt op landgoed Ten Vorsel in Bladel. Hier werken wij dagelijks aan de beste echte boeren zuivelproducten. We werken op kleine schaal en bewerken onze weidemelk nooit onnodig. We gebruiken puur fruit en zo min mogelijk suiker. Dit zorgt voor de rijke smaak van onze producten. 

  Bekijken »
 11. Boerderij-automaat Reusel

  Inmiddels is de 3e generatie dagelijks aan het werk op onze boerderij. We gaan elk jaar weer de uitdaging aan om een eerlijk en goed product te kunnen oogsten.
  Omdat we afhankelijk zijn van vele (onvoorspelbare) factoren blijft dit ieder jaar weer een mooie uitdaging.
  De eerste werkzaam heden op het veld beginnen vaak al in Maart.  Als we dan uiteindelijk in het najaar een mooi gewas kunnen oogsten zijn we ook weer trots dat het gelukt is.
  Maar het aller mooiste vinden wij dat we dan ook u weer kunnen laten genieten van de lekkerste producten vers van de boerderij.
  Vers, rechtstreeks van de boer. Een eerlijk product voor een heerlijke prijs.. !

  Bekijken »
 12. Boerderijwinkel De Walhoeve

  Bij De Walhoeve zijn we al ruim 35 jaar bezig met het verzorgen van vleesstieren. Ieder jaar wordt met veel zorg een aantal kalfjes gekocht en deze dieren mogen rustig groeien tot ze volwassen zijn en een perfecte vleeskwaliteit hebben. Als de dieren geslacht zijn komt het vlees van de dieren terug op de boerderij en daar wordt het uitgesneden door een professionele slager en vers verkocht.

  Bekijken »
 13. Bakkerij Wieland

  Nol en Mia Wieland bakken al jaren het lekkerste brood uit de Kempen!

  Bekijken »